Werk op papier

2023: Terugkeer van de Engelen…

Gedurende enkele weken tijdens de zomer van 2023 kon ik door een verbouwing geen gebruik maken van mijn atelier. Daarom ging ik in de huiskamer tekeningen maken.  Ik keerde weer terug bij het thema ‘engelen’ en dan met name de beelden die men wereldwijd op begraafplaatsen kan vinden. Die fascineren me de door hun (voor mij) ontroerende dramatiek en kitsch – terwijl ze toch ook een oprechte verstilling tonen en door de elementen worden aangetast. De 12 werken zullen worden getoond op mijn expositie in maart 2024 in Rijswijk. 

Alle werken zijn uitgevoerd in potlood op papier van 35 x 50 cm. Prijs zonder lijst 100 euro per kunstwerk

Overzicht werken op papier

Werken op papier in eigen bezit of uit collecties. Beschikbare werken zijn bij de titel gemarkeerd*

Afmetingen en prijzen op aanvraag.